Garanţia produselor

Pentru toate produsele vȃndute şi livrate de către Teox beneficiezi de certificate de garanţie conform legislaţiei ȋn vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor.

Produse cu certificat de garanţie emis de producător

Pentru o parte dintre produsele vȃndute de Teox ve-ţi primi certificat de garanţie emis de căre producător sau distributor ȋn format tipărit. Ȋl găseşti ȋn cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Păstrează certificatul şi factura ca să poţi beneficia de garanţie, dacă va fi nevoie. Bunurile sunt noi, ȋn ambalajele originale şi provin de la producător.

Dacă produsul se defectează ȋn perioada de garanţie, reparaţia vă este asigurată de reţeaua de service autorizat a producătorului/ distribuitorului, ȋn centrele specificate ȋn certificat. Trebuie doar să trimiteţi produsul defectat la cel mai apropiat centru de service menţionat ȋn certificat, care va prelua ȋntreaga responsabilitate a rezolvării garanţiei.

Condiţiile de acordare a garanţiilor pot varia ȋn funcţie de producător şi sunt stabilite ȋn politicile comerciale ale fiecărui producator, la nivel naţional.

Dacă produsul se defectează ȋn perioada de garanţie, vă asigurăm reparaţia & returnarea.